What is going on with the website???

luis_pr(7b/8a Hurst, TX)April 4, 2009

First the search function was not working correctly. It would provide a list of posts where the keywords were found but, when you clicked on the link, you would get a message saying that the page was not found. I investigated this further and noticed that the link itself started with http://fourums2 (etcetera) and the post was actually found in http://forums so, after I get the error message, I go to the URL to delete the number 2, hit ENTER and presto. It finds the page.

But now many of the graphics on the webpage are missing and have a red "x" indicating so. The layout of the page is now, well, screwed up too.

What in the world happened???? Has anyone heard anything?

Thank you for reporting this comment. Undo
luis_pr(7b/8a Hurst, TX)

Web pages began to look as they normally do around 9:30pm CT but the search engine remains buggy.

    Bookmark   April 4, 2009 at 10:39PM
Sign Up to comment
More Discussions
Blue Billow Hardy in Chicago (Zone 5)
Looking to see if anyone has grown Blue Billow in the...
kfless
Pruning Hydrangeas
Should I prune my hydrangeas this spring?
kgibbs25
Temperatures supposed to be in mid-twenties...
Saturday night here in piedmont NC...I have seven fairly...
nini804
New addition
New hydrangea I just picked up at Lowes
emrogers
Invincibelle� Spirit II Hydrangea arborescens
Does anyone know if the new Invincebelle Spirit Hydrangeas...
teri55
© 2015 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™