Just a little frustrated with ivillage

Aurore(Zone 4/5 NY)May 19, 2006

When I open the webpage for the message board I get the same messages I did the last time I was here. I have to press refresh each time to get the new messages. Does everyone else have to do this? Also my email address appears to be wrong, but the info in my account from which they take my email address is right. I wonder if anyone can send me a email or if I should just post everything. When I try to change my account info none of the changes show up on my garden web personal pages. Anyone else with this problem?

Thank you for reporting this comment. Undo
adina72(z5 CNY)

I haven't noticed any problems like that. Have you tried cleaning out your temporary files and cookies? Or maybe it's something with your internet option settings...the browser is not checking for new pages like it should, but rather going to the page as it appeared the last time you were here.

    Bookmark   May 19, 2006 at 3:50PM
Thank you for reporting this comment. Undo
faltered(Hamburg NY Z5/6)

I haven't had an issue logging in or anything, but I keep getting annoying pop up ads that block my clicking on posts. Getting really frustrated having to wait a few minutes for them to disappear.

Tracy

    Bookmark   May 22, 2006 at 9:00AM
Sign Up to comment
More Discussions
brugmansia
I absolutely love the looks of these trumpet plants,...
younggreenthumb47
ID this Critter?
These are showing up on my Joe Pye Weed in the early...
wantoretire_did
Help with Viburnum... Wentworth Cranberrybush
Hello... I'm new to this site so please bear with me....
Greeneyezz
Are there apples forming on your trees?
Hello, Last year I had hundreds of apples on my Granny...
lori_ny
growing thick stocky stems on tomatoes
how do the commercial growers get their tomatoes to...
jerome69
© 2015 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™