Return to the Adenium Forum | Post a Follow-Up

 o
First bloom!

Posted by Maark23 TX/8a (My Page) on
Wed, May 21, 14 at 21:32

Hello all! This is my first Adenium bloom!

It is supposed to be Thong Siam. The other stems are also full of buds but some seem to be drying offf. I wonder if I should water more.


Mark


Follow-Up Postings:

 o
RE: First bloom!

Congrats! Looks like it'll be amazing! Can't wait to see more pics when it's fully opened and another when it's a couple of days old. I have one that the buds dropped off last year. It has buds now so fingers crossed they won't drop this year. I've not actually seen it's flowers in person as of yet.

As for the drying off...I have no suggestions. Hopefully someone will chime in with some info.

Kirk


 o
RE: First bloom!

Mark!!!!

Awesome,,, IT'S BEAUTIFUL!!!!

Drying off or dead ends? Not sure what you mean...

Looking good!!!

Laura


 o
RE: First bloom!

Thanks Kirk! I do have more pictures I just need to upload them!

I hope your plant blooms!

Thanks Laura!! The buds on another stem are actually what's drying off. The leaves look fine but the buds shriveled and and fell off.

Mark


 o
RE: First bloom!

Here are some more pictures. The first bloom opened around May 3. The next flowers seemed to open up more. This one opened up around May 13.

This bud opened up yesterday.


Mark


 o
RE: First bloom!

Absolutely beautiful. Thank you for showing.
Marlene


 o
RE: First bloom!

Wow! Really can't wait to see mine now.

Kirk


 o
RE: First bloom!

Very pretty.
Marie


 o
RE: First bloom!

Very nice bloom.


 o
RE: First bloom!

Thank you everyone!

Here is one last photo.. enjoy.

Mark


 o
RE: First bloom!

Wow no words


 o
RE: First bloom!

Roma...you pinched my words!!! lol!!!
WoW x 2!!

Gill UK


 o
RE: First bloom!

Absolutly beautiful !

Congratulations !

Britta ( in Norway )


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Adenium Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here