Return to the Azalea & Rhododendron Forum | Post a Follow-Up

 o
Tons of blooms, but almost no leaves

Posted by ernieb 6 (My Page) on
Sun, May 31, 09 at 8:06

Hi - I'm a zone 6 gardener and I have a few azaleas in my gardens. About four years ago I planted two that provide lavendar blooms and green leaves that are fairly light in color. This variety loses its leaves in the winter, with the exception of a few that hang on. For the past two years I get tons of gorgeous blooms, but once the blooms are gone there aren't very many leaves, which causes the bushes to look bare. Can someone suggest actions I can take to get a more full plant?

PS - I have other azaleas in the same area where these two are, and they do just fine.

Thanks


Follow-Up Postings:

 o
RE: Tons of blooms, but almost no leaves

What is the name of this variety?


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Azalea & Rhododendron Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here