Return to the Arizona Gardening Forum | Post a Follow-Up

 o
Newly planted Mesquite Tree's branches look disfigured?

Posted by nraz_notgreen Arizona (My Page) on
Sun, Mar 28, 10 at 17:12

Hi, I have 3, 15 gallon Mesquites that I planted in September. Currently, the branches are very long and disfigured? They are all still green inside, but have no leaves. I've planted many Mesquite tree's in the past and have never had this problem. Could I have watered them to much? Appreciate any and all suggestions/help!
Thank You!

Image link: Newly planted Mesquite Tree's branches look disfigured? (54 k)


Follow-Up Postings:

 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Arizona Gardening Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here