Return to the Begonia Forum | Post a Follow-Up

 o
tuberous begonias not growing

Posted by egk47 Z6 OH (My Page) on
Sat, Jul 26, 08 at 17:43

Hi,

I had several tuberous begonias: Two were 1 year old seedlings, one was a cutting, and the other was a 8 year old tuber.

I let them die down and stored them in the basement last year. There is still no signs of growth. I brought them up last week and lightly watered them. Still nothing.

Any ideas what might have happened? The tubers are visible and are not soft or hollow.

Thanks!

EGK


Follow-Up Postings:

 o
RE: tuberous begonias not growing

They are typically very slow to grow. Did the tubers have growths when you potted them up? If so, they're viable, and they'll grow eventually. It can take a month for them to start growing. If they didn't have growths, they still might grow, but it'll take them awhile. Put them someplace warm and don't overwater.

Deanna


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Begonia Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here