Return to the Cottage Garden Forum | Post a Follow-Up

 o
My lilies post

Posted by luckygal z3 BC Canada (My Page) on
Fri, Jul 30, 10 at 11:57

I tried to post my lilies here last night and it wouldn't load so there is a post with nothing. I don't know how to remove it or get an admin to do so.

When the post didn't load here I posted over in the Gallery so if you want to look at my lilies they are there. :-)


Follow-Up Postings:

 o
RE: My lilies post

Here's the link to my thread on the gallery. Hope you enjoy!

Here is a link that might be useful: link to gallery thread


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Cottage Garden Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here