Return to the Foliage Plants Forum | Post a Follow-Up

 o
spider plant issues.

Posted by glasny none (My Page) on
Tue, Oct 23, 12 at 3:36

repotted my spider plant in a larger container since it outgrow the one it was in. in a week i found that there are black strips along the middle of each leaf, basically dead cells... black dead tissue, however the leaf itself was fine even though the inside of it had a black stripe of death. i had trimmed it off the affected leaves, what is it? and what do i need to do, i also placed it in the west window, it used to be in the south window.


Follow-Up Postings:

 o
RE: spider plant issues.

You might want to move over to the house plant forum with your question. Can you share a pic?


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Foliage Plants Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here