Return to the Hellebore Forum | Post a Follow-Up

 o
Disease?

Posted by hd28cat KY 6 (My Page) on
Wed, Mar 4, 09 at 19:25

What is wrong with my hellebores? I planted these two years ago and the leaves just continue to have these brown edges/spots. Can someone identify and tell me if there is anything I can do? These are actually some of the better looking leaves. I just finished cutting out all of the really bad ones.

Thanks, Chris

Image link: Disease? (25 k)


Follow-Up Postings:

 o
RE: Disease?

Are they just old leaves? Every spring you have to cut off the previous year's leaves and dispose of them. It is best to get them off of the property rather than add them to a compost pile.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Hellebore Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here