Return to the Heuchera Forum | Post a Follow-Up

 o
dead plants

Posted by lily603 6 (My Page) on
Mon, Aug 5, 13 at 21:37

over time I have seen several patches of heucheras up and die. this past week I decided to clean up and found at least 1/3 of the plants in various parts of the garden had died off...looks moldy to me. this has happened for the past several yrs with summers being wet, damp, extra dry, etc. is this a fungus in the soil, a bug/worm/slug carrying disease. i'm ready to pull them all out and quit.


Follow-Up Postings:

 o
RE: dead plants

i'm answering myself. good grief. need a brain transplant. it's ajuga NOT heuchera. so sorry people


 o
RE: dead plants

That's funny, lily. I was just about to answer your post and tell you not to give up!

I don't grow ajuga. It tends to be a thug here in the PNW. Sounds like you have the opposite problem. Are you using it as a ground cover? Shade or sun?


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Heuchera Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here