Return to the Hibiscus Forum | Post a Follow-Up

 o
Hibiscus help, please!

Posted by lisa1212 8/9 ? (My Page) on
Fri, May 26, 06 at 18:59

I have a double yellow blooming hibiscus (looks similar to one in webpage photo but yellow - no idea what it's called) planted in the ground, with a SW exposure, receives full sun. Last year it did great, this year I haven't had one bloom show up on the plant - zilch, nada, nothing!! Can't find anything wrong, no bugs, nothing visable anyway. Any help would certainly be appreciated!


Follow-Up Postings:

 o
RE: Hibiscus help, please!

It could be that the new growth hasn't matured enough to set flower buds. Since they bloom on new growth, then encouraging as much growth as you can should help increase the chances of a longer bloom period.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Hibiscus Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here