Return to the Hibiscus Forum | Post a Follow-Up

 o
yellow leaf and bloom issues

Posted by danesnpits 2b (My Page) on
Sun, Jul 20, 14 at 23:57

So I get these yellow leaves from time to time..not alot but every once in awhile. I did the epsom salt thing awhile back, seemed to clear up most plants but yet I am still getting this.


Follow-Up Postings:

 o
RE: yellow leaf and bloom issues

I don't know what is causiing the buds to get brown and hard and fall off. Anyone know what can be done?


 o
What's the white fuzz???

I just noticed that my hibiscus plants have what appears to be patches of white fuzzy stuff. Anyone know what it is and how to get rid of it?


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Hibiscus Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here