Return to the Hibiscus Forum | Post a Follow-Up

 o
Losing my seed pod on Texas Star

Posted by Barbieb z8 Tx (My Page) on
Wed, Aug 17, 05 at 9:23

I have 3 wonderful Texas Star plants. But, I can't seem to get my seed pod to mature before it is gone. For some reason, one day they are large and green and then next, they are gone. The whole thing is just missing. I can't find it on the ground. I thought that maybe squirrels or birds were eating them, but the whole shell is missing not just the pod inside. Any ideas?


Follow-Up Postings:

 o
RE: Losing my seed pod on Texas Star

Wait until it cools down a bit and they'll set seeds easier. I don't know what happens to them after they hit the ground, but they're probably dropping off from the heat.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Hibiscus Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here