Return to the HortiPlex Forum | Post a Follow-Up

 o
what did I do wrong?

Posted by Nigella830 8b-9a southeast (My Page) on
Thu, Jan 17, 02 at 0:15

Hi again, Spike, I tried to upload information and pictures of a couple of plants last Sunday night. When I clicked onto your link I was sent to Outlook Express but I have never configured it so I used the address and e-mailed from Hotmail. Did you not get the e-mail or did I do something wrong? Please explain the procedure so I can do this right. Thanks, your friend, in the Garden, Margaret


Follow-Up Postings:

 o
RE: what did I do wrong?

Margaret,

If you would like to add your images and/or comments, please read the help page on adding comments and/or images.

It has nothing to do with email.


 o
RE: what did I do wrong?

Oh, ok, I thought this page was trying to tell me to email my submission to Hortiplex. Now I'm really confused.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the HortiPlex Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here