Return to the Hydrangea Forum | Post a Follow-Up

 o
Niko blue

Posted by MonieKay z4 MN (My Page) on
Tue, Oct 12, 04 at 19:52

Hey all,
New to the board and have done some searching but haven't
seen anything from my area.
We planted 2 Nikko Blue's and 2 Snow Ball's 4 years ago.
The first 2 years they were beautiful. Not this year though.
I cut them down to 18" in the fall, as instructed by the nursery and do not cover them at all. I added Aluminum Sulfate to make them blue.
This year they are beautifully green but no flowers on the Nikko Blues. Plenty on the Snow balls.
I hope someone from my area can tell me what I'm doing wrong and give me some instructions on how to help my flowers.
Thanks so much.
Monie in Mn


Follow-Up Postings:

 o
RE: Niko blue

Never prune mopheads or lace caps in the fall. You will cut next years blooms off if you do.

dave


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Hydrangea Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here