Return to the Hydrangea Forum | Post a Follow-Up

 o
Annabelle buds and leaf spots

Posted by lalala 6 (metro Boston) (My Page) on
Wed, Jun 3, 09 at 12:06

My newly-planted Annabelles have flower buds all over them. The buds look fuzzy, almost like they're covered by fine white cobwebs or mold, and I'm not sure if that is normal or a sign of something bad. Also, some leaves have small brown speckles on them--I assume a mild case of some kind of leaf spot. Anything to be concerned about? Pictures below. Thanks very much in advance!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Follow-Up Postings:

 o
RE: Annabelle buds and leaf spots

The small brown spots indicate a brief water shortage.


 o
RE: Annabelle buds and leaf spots

Thanks! Can any Annabelle growers tell me if my flower buds look normal?


 o
RE: Annabelle buds and leaf spots

look fine--will out grow that stage-mine are now in full bloom


 o
RE: Annabelle buds and leaf spots

Great. Thank you!


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Hydrangea Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here