Return to the Impatiens Forum | Post a Follow-Up

 o
New Guinea not blooming

Posted by annie4 wi (My Page) on
Tue, Jun 15, 04 at 12:07

I have one in a basket with coleus and bacopa. The other plants are doing real well but the New Guinea isn't even setting buds. Anyone know why? Its in a semi-shade area.

Thank you for your help.


Follow-Up Postings:

 o
RE: New Guinea not blooming

Needs more sun? Not warm enough?


 o
RE: New Guinea not blooming

I would move to a sunnier location - compared to my other impatiens, NG always seem to like it a littler sunnier. Have you fertilized?


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Impatiens Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here