Return to the Lily Forum | Post a Follow-Up

 o
Lily Petals

Posted by StephanieTraina Florida (My Page) on
Sat, May 12, 12 at 22:36

I just got my Asiatic lillies like at the beginning of april and they had buds on them and I planted them in my front yard garden. So they bloomed like 2 weeks ago and the petals are already falling off. Im new at this so I dont know if that is normal or not. I also water them once a week with the hose running for about 10-15 minutes. Its been really hot lately as well. There has been some rain too. They were really pretty and I was really excited about them too ... My husband got them for me:)


Follow-Up Postings:

 o
RE: Lily Petals

Two weeks is about a normal time frame for lilies to bloom.


 o
RE: Lily Petals

Thank you! I was really starting to worry.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Lily Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here