Return to the Moon Garden Forum | Post a Follow-Up

 o
zone6-trying to get moonvine to bloom?

Posted by ladyrose65 6bNJ (My Page) on
Sat, Aug 20, 11 at 20:24

I got a large mass of moonvines. Sprawling all over the place. However, I don't have bloom-the-first? My MG's are blooming like crazy?

The root base is within a tire (no longer can see). I put 0-23-23 on it about a month ago. What can I do, to get it to produce blooms? This is my first year growing them.


Follow-Up Postings:

 o
RE: zone6-trying to get moonvine to bloom?

I finally got blooms?


 o
RE: zone6-trying to get moonvine to bloom?

Moon vines, in my experience, are really slow to bloom, but so worth the wait. Hope you're enjoying yours now! Planted mine early spring, got blooms (I'm zone 8) in late July.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Moon Garden Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here