Return to the Native Plants Forum | Post a Follow-Up

 o
login and post problems

Posted by
catherinet6;person_id=424
(gw:catherinet6;person_id=42429322;email=toth%) on
Sat, Jun 30, 12 at 10:30

Is anyone else having log in problems?


Follow-Up Postings:

 o
RE: login and post problems

No, but oh my...It certainly looks like you are having problems.

If you are still having problems, and are able to, use the Contact Us link at the bottom of any page. Copy and paste the URL of this post in the email to GW, so they can 'see' the problem you are having.

If you aren't able to email them, and can get to the page to email me, feel free to email me and I will contact them for you.

Sue


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Native Plants Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here