Return to the New to Gardening Forum | Post a Follow-Up

 o
odd growth habit?

Posted by luvdogs z10? AZ (My Page) on
Wed, Sep 28, 05 at 18:03

Hello.

Arizona Ash - 15 gallon planted in May. Supposed to be good for this area. Branches are not growing leaves except for at the end of the branch. If leaves are lower on the branch, they seem to be dying for the most part. So new growth at end of branch looks good, but plant looks odd since the leaves are only at end of branch. Is this normal?

thanx
vicky


Follow-Up Postings:

 o
RE: odd growth habit?

Looks like nobody on this forum has an answer for you, Vicky. Have you tried the Arizona Gardening Forum or the Tree Forum? You might get some help from the good folks on these forums.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the New to Gardening Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here