Return to the Rate & Review Exchanges Forum | Post a Follow-Up

 o
Um, feedback thread not showing?

Posted by ms_minnamouse 7a (My Page) on
Fri, Jun 17, 11 at 13:59

I compiled ALL of my feedback into one place for ease of searchers but after I finished and entered my username to search for it, it doesn't come up! Only the multiple old threads are showing up.

Why? Does it take a while for it to be included in search results?

Here's the link to the thread I'm talking about: http://forums.gardenweb.com/forums/load/raterev/msg0613415725298.html?14


Follow-Up Postings:

 o
RE: Um, feedback thread not showing?

Hi minna,

Yes, per our emails yesterday, posts must cycle through GW some time in the night before they will be found via search. The same is true of searching for member names that are brand new.

Sue


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Rate & Review Exchanges Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here