Return to the Rose Propagation Forum | Post a Follow-Up

 o
Not Growning

Posted by redshift Z6 MI (My Page) on
Sun, Jul 17, 11 at 10:13

Greetings All,
I have 2 roses that are not blooming,they look green and they grow a little.
Tried the epson salt method but so far no luck.

Thank You


Follow-Up Postings:

 o
RE: Not Growning

  • Posted by seil z6 MI (My Page) on
    Thu, Aug 4, 11 at 21:52

Epsom salt isn't used to promote bloom. For that you need a fertilizer of some kind. Epsom salts is supposed to promote new cane growth. Find a good balanced fertilizer and feed them and they should bloom for you.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Rose Propagation Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here