Return to the South African Native Plants Forum | Post a Follow-Up

 o
wilting Veltheimia bracteata

Posted by lsteen zone10 (My Page) on
Sun, Jul 14, 13 at 22:10

Dear Garden Web members:

I have two Veltheimia bracteata that bloomed in the Spring but are not looking good right now. They seem to be wilting and their leaves are limp. Are they just going dormant? Is there anything I should do? One plant has two "babies".

Thank you for your help.
Lynne


Follow-Up Postings:

 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the South African Native Plants Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here