Return to the Southwestern Gardening Forum | Post a Follow-Up

 o
zuchinni leaf disease or bugs?

Posted by nevessa Zone 8 or 9 (My Page) on
Sat, Jul 21, 07 at 23:11

I'm in the High Desert, Ridgecrest, CA.
Suddenly my zuchinni plants have some sort of brownish microscopic powdery insect on the underside and the fruit is not developing. I'm wondering if I should just pull out the plants, (I have two) and get rid of them. I tried spraying the leaves, but was afraid of it spreading to my tomatoe plants that are adjacent in neighboring raised beds.
I've never seen this before. It looks kind of like what attacks roses only it's brownish, almost like a fine sawdust.
Any help would be appreciated.
Thank you.
Nevessa


Follow-Up Postings:

 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Southwestern Gardening Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here