Return to the Wisconsin Forum | Post a Follow-Up

 o
Cucumber Problem

Posted by mommie_rose 5 (My Page) on
Sat, Jul 26, 08 at 9:26

So I've looked all over this site, and I can't find an answer to my problem. I figure since this is a more local forum, maybe you guys can help me figure out what's wrong. Basically, I've got a fungus on my cucumber plants that looks like a thick spider web. I know that it isn't a spider web, though. The name is just on the tip of my tongue, and I think if I know the name I can figure out how to get rid of the problem. Of coarse, if you want to offer suggestions as to how to get rid of it, that would be helpful too! :-)


Follow-Up Postings:

 o
RE: Cucumber Problem

Are you by chance talking of powdery mildew?


 o
RE: Cucumber Problem

I don't think so. I had that on some other plants (grape vines and, of all things, rhubarb) and it doesn't look like that.


 o
RE: Cucumber Problem

anthracnose?


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Wisconsin Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here